ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο - Καυστικό υγρό: Η μυστηριώδης «Στεφανία» και το ραντεβού στο ξενοδοχείο

Ηράκλειο - Καυστικό υγρό: Η μυστηριώδης «Στεφανία» και το ραντεβού στο ξενοδοχείο
«Δυστυχώς, κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει μεγάλο έγκαυμα και στον τράχηλο», δήλωσε η γιατρός του 36χρονου EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Για εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά 36χρονου στο Ηράκλειο, κάνει λόγο ο συνήγορος του θύματος Αλέξης Κούγιας.

Όπως αναφέρει η 38χρονη δράστιδα και μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα προκειμένου να συναντηθούν σε ξενοδοχείο για να κάνουν ομαδικό σεξ. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο 36χρονος δέχθηκε «μετά από πολύ πίεση», αλλά όταν έφτασε στο ξενοδοχείο βρήκε μόνο την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο κ. Κούγιας τονίζει ότι θα θέσει υπόψη της ανακρίτριας το τηλέφωνο της «Στεφανίας» προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, «αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα».

«Κινδυνεύει η ζωή του», λέει η γιατρός του 36χρονου

Ο 36χρονος φέρει βαρύ χημικό έγκαυμα από το καυστικό υγρό και όπως τόνισε η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο στο Mega, «δυστυχώς, κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει μεγάλο έγκαυμα και στον τράχηλο».
Οι γιατροί διαπίστωσαν το βάθος του χημικού εγκαύματος και την έκτασή του, κατά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη Τρίτη (25/10).

Ο 36χρονος έχει ήδη υποβληθεί σ’ ένα πολύωρο χειρουργείο, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν δεκάδες άλλα, με τους γιατρούς ωστόσο, να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία των εγκαυμάτων από το καυστικό υγρό. Όσο αφορά το μάτι, η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και απαιτείται χρόνος για να ληφθούν συμπεράσματα.

Απολογείται το Σάββατο η 38χρονη - «Με απειλούσε»

Η 38χρονη δράστιδα, μιλώντας στο MEGA, παραδέχθηκε την πράξη της, ωστόσο υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό το καθεστώς απειλών. Όπως είπε, στο ξενοδοχείο που βρέθηκαν η κράτηση είχε γίνει στο όνομά της αλλά εκείνος θα πλήρωνε.

«Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα. Έχω ξυλοφορτωθεί μία δύο, έχω απειληθεί τρεις και έτσι σκέφτηκα, να έχω μαζί μου κάτι αν κάποιος μου επιτεθεί ποτέ να μπορώ να αμυνθώ, έτσι σκέφτηκα με το μυαλό το δικό μου. Τέλος πάντων το είχα και μαζί μου, το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ισχυρίστηκε ότι ο 36χρονος δεχόταν μεν να χωρίσουν, αλλά δεν ήθελε εκείνη να συνάψει κάποια άλλη σχέση. «Θα μάθω αν έχεις κάνει σχέση. Θα σε σκοτώσω, θα κάθομαι κάτω από τις κάμερες και θα σε σκοτώσουν οι άνθρωποί μου», είπε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ