ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Θέμα χρόνου η σύλληψη του βιαστή - Οι Αρχές γνωρίζουν το πρόσωπό του

Παλαιό Φάληρο: Θέμα χρόνου η σύλληψη του βιαστή - Οι Αρχές γνωρίζουν το πρόσωπό του
Σηκώνουν τα μανίκια οι αστυνομικοί σε ελέγχους EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Θέμα χρόνου είναι να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του καθώς και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Υπάρχει μία κατεπείγουσα εντολή – διαταγή από το αρχηγείο της Αστυνομίας σε όλες τις αστυνομικές Αρχές για την αναζήτηση του ατόμου. Έχει δοθεί εντολή και στις περιπολίες» ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ηλεκτρονικά εργαστήρια της αστυνομίας οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεσή τους καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον δράστη, κάτι που βοηθά πολύ στο να συλληφθεί άμεσα.

Βάσει της περιγραφής που δόθηκε από την 34χρονη, ο άντρας μιλούσε άπταιστα ελληνικά και το χαρακτηριστικό του είναι ένα τατουάζ με δύο δαχτυλίδια στο μπράτσο του.

«Για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή στους ενστόλους σε κάθε έλεγχο που κάνουν, να σηκώνουν μανίκια» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ παρουσιάστηκαν και βίντεο ντοκουμέντο που εμφανίζουν τον βιαστή.

Πώς περιγράφει η 34χρονη τον βιασμό της

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 34χρονης, για τον βιασμό της από τον άγνωστο με το τατουάζ ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Η γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αστυνομικές Αρχές που με τη σειρά τους έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που φέρει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

«Ημουν στη στάση και περίμενα να πάω στη δουλειά μου. Ηρθε με μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε», περιγράφει, μιλώντας στο OPEN TV, η 34χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Η 34χρονη ανέφερε ακόμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, που ψάχνουν παντού οι αστυνομικοί, την τράβηξε σε ένα διπλανό πάρκο, το οποίο ήταν άδεια και τη βίασε. Όπως τόνισε, «τον έβλεπα πρώτη φορά στη ζωή μου».

«Με άφησε να φύγω, εγώ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία», συμπλήρωσε η 34χρονη, προσθέτοντας πως «μου είπε ότι ήθελε τον αριθμό μου». Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά, η ίδια απάντησε ότι «πήγα εκεί που ήμουν ξανά και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι “άμα μιλήσω θα με σκοτώσει”».

Τα χαρακτηριστικά του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο, ενώ η γυναίκα τον περιέγραψε ως εύσωμο, ύψους περίπου 1,70 που μιλούσε καλά ελληνικά. Τα ξημερώματα που βίασε την 34χρονη, φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο στενό τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άντρας, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) εντόπισε τη 34χρονη σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό απόμερο σημείο, όπου -όπως καταγγέλλει η ίδια- την βίασε. Μάλιστα ο άνδρας αφού τη βίασε της ζήτησε να γίνει το κορίτσι του ενώ της ζήτησε και το τηλέφωνό της.

Έντρομη η γυναίκα ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, αλλά ντράπηκε να ζητήσει βοήθεια από έναν άλλο άντρα που περίμενε το λεωφορείο. Στη συνέχεια όμως, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και κατήγγειλε τον βιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ