ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου σε τροχαίο - Οδηγούσε το ποδήλατό του

Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου σε τροχαίο - Οδηγούσε το ποδήλατό του
Ένα 13χρονο παιδί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγώντας το ποδήλατό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε στο Ρέθυμνο στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Καστελλάκια.

Συγκεκριμένα, ένα 13χρονο παιδί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγώντας το ποδήλατό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 34χρονος από τη Λάρισα. Επί τόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον 13χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι, η κατάστασή του ήταν σοβαρή, τον διασωλήνωσαν και έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Περιβόλα

Σημειώνεται πως ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά της Κρήτης, στο χωριό Περιβόλια. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ στην οδό Κ.Μάνου των Περιβολίων.

Ο τραγικός απόλογισμός είναι ένας νεκρός , ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με το kriti360.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο μοτοσικλέτες, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να χάσει τη ζωή του, ενώ ο αναβάτης της άλλης μηχανής έχει υποστεί ορθοπεδικά τραύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ