ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία: Διαφεύγει τον κίνδυνο παρά τις 15 μαχαιριές ο επιχειρηματίας

Νέα Ερυθραία: Διαφεύγει τον κίνδυνο παρά τις 15 μαχαιριές ο επιχειρηματίας
Ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Eurokinissi

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, ο οποίος δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές από νεαρό για μια θέση στη σειρά καντίνας στη Νέα Ερυθραία, φαίνεται να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Μετά τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιάννης Μάρκου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα φροντίδας, με τους γιατρούς να βρίσκονται δίπλα του συνεχώς.

Πάντως, άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του επιχειρηματία επιμένουν ότι «αν είχε καθυστερήσει η διακομιδή του στο νοσοκομείο έστω και λίγο, θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και θα είχε καταλήξει από αιμορραγία».

Φίλος του Γιάννη Μάρκου και μάρτυρας στην αιματηρή επίθεση στη Βαρυμπόμπη έδωσε την εκδοχή του για το πώς έγιναν όλα, μιλώντας στο Mega. «Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, έφτασαν στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε», ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δεν μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει», συμπλήρωσε ο φίλος του Γιάννη Μάρκου, που ήταν μπροστά στην αιματηρή επίθεση στη Βαρυμπόμπη.

Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν όλες τις πληροφορίες, καθώς φαίνεται ο Γιάννης Χατζημάρκου και η παρέα του να βρέθηκαν με τους δύο σε μπαρ και η παρέα των δύο νεαρών να ακολούθησε στην καντίνα τον επιχειρηματία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, τονίζουν ότι ο δράστης μαχαίρωσε με μανία τον επιχειρηματία.

Ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε ο Γιάννης Μάρκου, διακομίστηκε με αυτοκίνητο της παρέας του σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων ενώ οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν να συλλέγουν στοιχεία. Αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο διέφυγε ο 26χρονος δράστης, το οποίο ανήκει στον 19χρονο. Δόθηκε τότε εντολή να γίνει έρευνα στο σπίτι του 19χρονου στα βόρεια προάστια όπου και συνελήφθη.

Όσο ο νεαρός δράστης της επίθεσης στον Γιάννη Μάρκου παραμένει, πάντως, ασύλληπτος οι αστυνομικοί εξετάζουν αν έδρασε μόνος του ή αν ήταν «βαλτός», καθώς τα χτυπήματα που κατάφερε εναντίον του Γιάννη Μάρκου ήταν θανατηφόρο με τον επιχειρηματία να γλιτώνει από θαύμα.

Ο Γιάννης Μάρκου δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια και είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ