ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς του τριημέρου - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Επιστροφή μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς του τριημέρου - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
Πυκνή ροή στα διόδια κατά την επιστροφή περισσότερων από 200.000 οχημάτων που εγκατέλειψαν την Αθήνα για το τριήμερο Eurokinissi

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να μεταβούν σε κάποιον δημοφιλή προορισμό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και αυτή την ώρα πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων, με την κυκλοφορία στις εισόδους της Αθήνας να διεξάγεται μετ' εμποδίων.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 200.000 οχήματα εγκατέλειψαν την Αθήνα για το τριήμερο.

Αυτήν την ώρα με αργές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων τόσο στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Στην Αθηνών-Κορίνθου ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εισόδου από αρχαία Κόρινθο με έντονα προβλήματα στην κίνηση μετά τα διόδια Καλαμακίου και στην Κακιά Σκάλα.

Πυκνή ροή είναι η ροή των οχημάτων και από τα διόδια Σπαθοβουνίου προς Αθήνα.

Στην Αθηνών -Λαμίας, αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου, από τα διόδια των Αφιδνών, έως και το ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Κίνηση παρατηρείται επίσης στην Κηφισίας και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης και στους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 23:00 το βράδυ απαγορεύεται και η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πού εντοπίζονται καθυστερήσεις:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ