Τραγωδία στο Λουτράκι: Απαγχονίστηκε γυναίκα στο σπίτι της - Μαρτυρίες για καβγά με τον σύζυγό της
Ο θάνατος μίας γυναίκας που βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι από το πόμολο της πόρτας, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Λουτράκι.
Η γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στην τοπική ιστοσελίδα loutrakiblog.gr, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους 3 μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.
Αμέσως μετά, όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην τουαλέτα, αντίκρυσε το άψυχο σώμα της συζύγου του, που ήταν ακριβώς πίσω από την πόρτα. Η σορός της έφερε ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.
Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή ενά αναμένεται ιαστροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από οδηγό για την παρατήρηση στη διάβαση πεζών
Επίθεση σκύλου σε μαθητή - Δήμαρχος Σαρωνικού: Ξέχασαν ανοικτή την πόρτα και βγήκε έξω το ζώο
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45