ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός ανήλικων στα Πετράλωνα: «Πάρτι» βιασμών διοργάνωνε ο πατέρας, λέει η δικηγόρος του κοριτσιού

Βιασμός ανήλικων στα Πετράλωνα: «Πάρτι» βιασμών διοργάνωνε ο πατέρας, λέει η δικηγόρος του κοριτσιού
Η πρώτη καταγγελία για τους βιασμούς έγινε το 2017 από το ανήλικο αγόρι, ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η είδηση ότι ένας πατέρας από τα Πετράλωνα κατηγορείται για βιασμό των παιδιών του μαζί με συγγενείς του και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας των παιδιών.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της ανήλικης κοπέλας, δηλαδή ενός εκ των τριών αδελφών που βίαζε ο πατέρας τους, «η οικογένεια δείχνει να είναι μια απλή ελληνική οικογένεια και άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Επίσης, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εκτός από τον πατέρα, τα παιδιά βίαζαν και συγγενείς.

Η δικηγόρος της ανήλικης κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα, μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 λέγοντας ότι «η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία» και διευκρίνισε ότι τα παιδιά που βιάστηκαν είναι τρια αδέρφια, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμη ανήλικο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πρώτη καταγγελία για τους βιασμούς έγινε το 2017 από το ανήλικο αγόρι, ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη.

Η κα Πλαστήρα αποκάλυψε ότι οι βιασμοί των παιδιών γινόταν από σωρεία συγγενικών προσώπων που συμμετείχαν σε πάρτι που διοργάνωνε ο ίδιος ο πατέρας τους.

Όπως ανέφερε η ίδια, όλα αυτά γίνονταν εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει μήνυση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ