ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΑ

Βιαστής με το τατουάζ: Η συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας που γλίτωσε

Βιαστής με το τατουάζ: Η συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας που γλίτωσε
«Βλέπω ξαφνικά έναν άντρα να ανοίγει την πίσω πόρτα και να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Με άρπαξε από το μπουφάν που φορούσα και με αυστηρό ύφος μου είπε να ξεκινήσω...» είπε στους αστυνομικούς η κοπέλα EUROKINISSI

Τα λεπτά ήταν για αυτήν αιώνας και η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν είδε ξαφνικά τον επίδοξο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου να εισβάλει στο αυτοκίνητο της και να την απειλεί.

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου είναι αποκαλυπτική.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που ο 45χρονος την απειλούσε, βάζοντας της ένα μεταλλικό αντικείμενο στα πλευρά και απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει, αλλά και το πώς γλίτωσε το βιασμό της την τελευταία στιγμή.

Η ψυχραιμία ήταν το στοιχείο που την έσωσε ενώ τα όσα είπε στους αστυνομικούς «ξεκλείδωσαν» το βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του βιαστή.

Η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 45χρονος, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό της, τής έδινε οδηγίες για τη διαδρομή που ήθελε να ακολουθήσουν για να καταλήξουν σε ένα παρκάκι.

Στις οδηγίες που έδινε, όμως, ανέφερε τα ονόματα των δρόμων -κάτι που έδειξε στις Αρχές ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο της περιοχής, που γνωρίζει πολύ καλά τους δρόμους και τις διαδρομές και άρα μένει κάπου εκεί κοντά.

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας ξεκινά από τη στιγμή που ο βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητο:

«Βλέπω ξαφνικά έναν άντρα να ανοίγει την πίσω πόρτα και να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Με άρπαξε από το μπουφάν που φορούσα και με αυστηρό ύφος μου είπε να ξεκινήσω. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να τον ρωτάω τι θέλει και του έλεγα να κατέβει από το αυτοκίνητο. Ενώ φώναζα ένιωσα ένα μεταλλικό αντικείμενο να με πιέζει στα πλευρά μου και ο άντρας να μου δίνει οδηγίες από την λεωφόρο Αμφιθέας να μπω στην οδό Πανδρόσου. Τον ρωτούσα συνέχεια τι θέλει από μένα και εκείνος τότε άρχισε να μου φωνάζει ότι θα με σκοτώσει και ότι κρατάει μαχαίρι….».

Το θύμα κράτησε την ψυχραιμία του και η νεαρή κοπέλα κατάλαβε αμέσως ότι για να σωθεί από τα χέρια του 45χρονου, δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να μπει με το αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο παρκάκι.

Τότε άρχισε να πάτα με δύναμη και επίμονα την κόρνα του αυτοκίνητο της.

«…Όταν φτάσαμε στην συγκεκριμένη οδό εκεί υπάρχει ένα μεγάλο πάρκο που σταθμεύουν πολλά αυτοκίνητα και μου ζήτησε να μπω να παρκάρω και εγώ μέσα εκεί. Ήταν σκοτεινά και του είπα ότι αυτό δεν θα το κάνω. Ξαφνικά άρχισα να πατάω συνέχεια την κόρνα του αυτοκινήτου και εκείνος για να με κάνει να σταματήσω με έπιασε από το λαιμό με τον αγκώνα του τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μου φώναξε να σταματήσω να κορνάρω και να συνεχίσω να οδηγώ. Ξαφνικά, όμως, το αυτοκίνητο έσβησε γιατί στην προσπάθειά του να με αρπάξει αυτός από το λαιμό έβγαλε το κλειδί από την μίζα του αυτοκινήτου. Τότε άφησε τα χέρια του από το λαιμό μου με κράτησε και πάλι από το γιακά ζήτησε να βρω το κλειδί του αυτοκινήτου και να το βάλω πάλι μπροστά. Εκεί διαπίστωσα ότι ο άντρας κρατούσε κάτι μεταλλικό στο χέρι του κατάλαβα όμως ότι δεν πρέπει να ήταν μαχαίρι. Ξεκίνησα πάλι το αυτοκίνητο και όταν φτάσαμε στη συμβολή των αντρών Πανδρόσου και Δημοκρατίας ανέπτυξα ταχύτητα και σταμάτησα το αυτοκίνητο έξω από ένα κατάστημα το οποίο καφέ και είδα ότι είχε αρκετό κόσμο μέσα…».

Ο 45χρονος άρχισε πια να γίνεται πιο άγριος και πιο βίαιος μέσα στο αυτοκίνητο με την κοπέλα, όμως, να έχει καταλάβει ότι η μοναδική της ελπίδα για να γλιτώσει θα ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπαλλήλων και των πελατών τον καφέ και εκείνη να κινητοποιηθούν για να δουν τι συμβαίνει μέσα στο αυτοκίνητο.

«…Άρχισα να πατάω και πάλι με αποτέλεσμα οι πελάτες του καταστήματος και υπάλληλοι να καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει και τότε ο δράστης τρομοκρατήθηκε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Υπάλληλοι του καταστήματος ήρθαν κοντά μου τους εξήγησα τι έγινε και πήραν τηλέφωνο την αστυνομία. Όπως είπα στους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιού Φαλήρου, ο άντρας ήταν γύρω στα 40 μιλούσε καλά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος ενώ έδωσα και τα χαρακτηριστικά από τα ρούχα που φορούσε…».

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώ για τις πράξεις του ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται η χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ που είχε κάνει.

Είπε δε, ότι έφυγε για την Αλβανία όταν είδε ότι η τηλεόραση άρχισε να παίζει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει το περιστατικό με την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ