ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Δάσκαλος έπιασε από το λαιμό 12χρονο μαθητή - Τον κατήγγειλε η μητέρα του

Χανιά: Δάσκαλος έπιασε από το λαιμό 12χρονο μαθητή - Τον κατήγγειλε η μητέρα του
Τον δάσκαλο κατήγγειλλε η μητέρα του 12χρονου μαθητή EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ένα δάσκαλο γυμναστικής 65 ετών συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές Χανίων με την κατηγορία ότι έπιασε από το λαιμό 12χρονο μαθητή.

Ο 65χρονος γυμναστής σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα cretapost, εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών στα Χανιά, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, (1/11), σε Δημοτικό σχολείο στα Χανιά. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του ο δάσκαλος έπιασε από τον λαιμό τον 12χρονο μαθητή.

Γυμναστής έβρισε μαθητή και σε χωριό του Ηρακλείου

Εξάλλου ένα ακόμη περιστατικό λεκτικής βίας σε βάρος μαθητή της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού σημειώθηκε την ίδια μέρα και σε ένα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στη μηνυτήρια αναφορά του, ο 52χρονος δάσκαλος έβρισε τον γιο του.

Ο γυμναστής αναζητήθηκε από την αστυνομία τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι του ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του ενώ σημειώνεται ότι το αυτόφωρο παρήλθε χτες στις 12:00 τα μεσάνυχτα (της Τετάρτης 2/11).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ