ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Σύλληψη άνδρα που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες

Πειραιάς: Σύλληψη άνδρα που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες
Κατά τη σύλληψη του δράστη, η αστυνομία διαπίστωσε ότι είχε κατεβασμένο το φερμουάρ του παντελονιού του Eurokinissi

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή του Πειραιά, καθώς φέρεται να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 6 γυναίκες. 

H αστυνομία έφτασε στα ίχνη του τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11). Ο άνδρας είναι αλλοδαπός και φέρεται να έχει πραγματοποιήσει 6 με 7 επιθέσεις σε βάρος γυναικών στον Πειραιά.

Η τελευταία επίθεση έγινε λίγο πριν από τη σύλληψή του κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, στις 2.30 ώρα τη νύχτα μία κοπέλα επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση και λίγο πριν μπει στο σπίτι της, ο άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Παρά την αντίσταση της γυναίκας, ο άνδρας όχι μόνο δεν έφυγε αλλά τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό. Εκείνη τη στιγμή, κάποιος ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις φωνές της κοπέλας και ενημέρωσε την άμεση δράση.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης χάρη στην περιγραφή της κοπέλας.

Πρόκειται για έναν άνδρα με κοντό μαλλί ο οποίος φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Οι Αρχές τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του είχε κάνει η κοπέλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την ώρα της σύλληψης, ο άνδρας είχε ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του. Λίγο αργότερα, οι αρχές τον μετέφεραν στο Τμήμα, τον φωτογράφισαν κι έπειτα μετάβησαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν η κοπέλα που γρονθοκοπήθηκε, προκειμένου να τις δείξουν φωτογραφίες του δράστη.

Η κοπέλα τον αναγνώρισε αμέσως ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια, μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ