ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος
Κατηγορούνται για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Στη φυλακή οδηγούνται ακόμη δύο κατηγορούμενοι -ένας 39χρονος και ένας 35χρονος- στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και ένα 35χρονο που κατηγορούνται για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στην Ασφάλεια υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη βάσει εντάλματος φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει σεξουαλικά τρεις φορές τη 12χρονη.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και ένας 55χρονος άνδρας, υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Ο 55χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και προπονητής ακαδημιών με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του ήταν το τρίτο πρόσωπο που συνελήφθη κατά τον νέο κύκλο συλλήψεων που προκάλεσε η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στο τμήμα ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, χωρίς να πείσει της δικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ