ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δίωξη για βιασμό αντιμετωπίζει ο 39χρονος που τον κατήγγειλε η σύντροφός του

Κρήτη: Δίωξη για βιασμό αντιμετωπίζει ο 39χρονος που τον κατήγγειλε η σύντροφός του
Ο 39χρονος έλαβε προθεσμία και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (14/11) να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση άσκησε ο εισαγγελέας στην Κρήτη σε έναν 39χρονο ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, βίαζε συστηματικά την σύντροφό του τους τελευταίους μήνες.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο δράστης οδηγήθηκε την Παρασκευή (11/11) ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (14/11) να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Η υπόθεση έγινε γνωστή, μετά την καταγγελία της συντρόφου του, την προηγούμεη εβδομάδα. Η ίδια υποστήριξε στις αρχές ότι ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο την βίαζε, την απειλούσε και την μείωνε συστηματικά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τους καυγά, ο 39χρονος προκάλεσε και φθορές στο δίκυκλό της.

Είχε κατηγορηθεί και από την πρώην σύζυγό του

Έπειτα από την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και με την πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο άνδρας τη βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019 ενώ ο ίδιος φαίνεται να πήγε πρόσφατα στο σπίτι της και να την απείλησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ