ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού υπάρχουν προβλήματα
Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις κεντρικές λεωφόρους το πρωί της Δευτέρας Intime

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στους δρόμους του Λεκανοπεδίου το πρωί της Δευτέρας καθώς υπάρχει σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις κεντρικές λεωφόρους, με το μεγαλύτερο προβλημα να εντοπίζεται ξανά στον Κηφισό.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην κάθοδο, από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι και το ύψος των ΚΤΕΛ, ενώ και στην άνοδο απαιτείται υπόμονή από το ύψος της Νίκαιας μέχρι την Αχαρνών.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στις υπόλοιπες κεντρικές λωφόρους της Αθήνας.

Η κάθοδος της Κηφισίας θέλει υπομονή από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, ενώ στην άνοδο χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται από Χίλτον μέχρι Ψυχικό, τουλάχιστον.

Για γερά νεύρα είναι και σήμερα η λεωφόρος Αθηνών, η Πατησίων, η Αχαρνών προς Αθήνα, η Βουλιαγμένης και η Ποσειδώνος προς Αθήνα, η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, η Κατεχάκη επίσης και όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται και στην Αττική όδο με καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20΄-25΄ ενώ και από τον κόμβο Δημοκρατίας εως τον κόμβο Κύμης. Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Κηφισίας 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ