ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πατέρας απείλησε την 14χρονη κόρη του - «Θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις»

Βόλος: Πατέρας απείλησε την 14χρονη κόρη του - «Θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις»
Διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια μέχρι την Τετάρτη (16/11) που απολογείται EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε περιοχή του Βόλου, με πρωταγωνιστή έναν πατέρα ο οποίος απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του.

«Θα σε σκοτώσω, θα σε γονατίσω, δεν θα ζήσεις», φέρεται να είπε ο πατέρας στην ανήλικη κόρη του έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Εν τω μεταξύ, η πεθερά του για να αποφευχθεί η ένταση μεταξύ του πατέρα και της κόρης μπήκε στη μέση και στην προσπάθειά της να βοηθήσει την εγγονή της, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντιδρά με αυτό τον τρόπο.

Όμως, το τελευταίο επεισόδιο ανάγκασε την μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και έτσι οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση. Ο 50χρονος συνελήφθη ωστόσο δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν απείλησε και δεν εξύβρισε το παιδί και την πεθερά του. Αντιθέτως, είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, που ήταν κλεισμένος στο σπίτι λόγω κορωνοϊού.

Ο ίδιος ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (16/11) για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ