ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση Θεοδωρικάκου στον Τσατακλί: Αδιάντροποι αυτοί που δηλητηριάζουν τις σχέσεις των λαών μας

Απάντηση Θεοδωρικάκου στον Τσατακλί: Αδιάντροποι αυτοί που δηλητηριάζουν τις σχέσεις των λαών μας
Σκληρή απάντηση στον υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Ισμαήλ Τσατακλί, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, μετά από τις ύβρεις του Τούρκου αξιωματούχου προς το πρόσωπό του ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Σκληρή απάντηση στον υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Ισμαήλ Τσατακλί, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, μετά από τις ύβρεις του Τούρκου αξιωματούχου προς το πρόσωπό του. 

«Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάσετς, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας. Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα» αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Τούρκου υφυπουργού μετά από τη σαφή δήλωση - απάντηση στον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ότι η Ελλάδα ουδέποτε δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε δηλώσει επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της.

«Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα(!) Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα από το Στρατόπεδο Λαυρίου του PKK (!) Από τα μέλη της FETO που δεχεστε (!) Εσείς σκοτώνετε αθώους, ανοίγετε αγκαλιές στους τρομοκράτες!» απάντησε χθες ο Τσατακλί μέσω Twitter.

Χαρακτήρισε δε τον κ. Θεοδωρικάκο, «αναιδή και αδιάντροπο».

Οι δηλώσεις του Τσατακλί ήρθαν μετά από τις αιτιάσεις του υπουργού του, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ότι η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης στην Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης ετοιμαζόταν να διαφύγει προς την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ