ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί

Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί
Εντοπίστηκε η γυναίκα την οποία αναζητούσαν στη Μυτιλήνη οι αστυνομικές αρχές, η Πυροσβεστική και εθελοντικές οργανώσεις INTIME / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Βρέθηκε η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών από τη Μυτιλήνη τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου.

Τη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής, βρήκε σε σπίτι ο σύζυγός της, ο οποίος είχε δηλώσει και την εξαφάνισή της, δυο μέρες αργότερα στις 12 Νοεμβρίου στο Α.Τ Πλωμαρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σύζυγο της, επίσης ρουμανικής καταγωγής, η γυναίκα εκείνο το βράδυ βρισκόταν έξω από το σπίτι τους όταν σε μια σύντομη συνομιλία που είχαν μαζί, εκείνος της είπε να μπει μέσα, με αποτέλεσμα -άγνωστο πώς και γιατί- εκείνη να φύγει και να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικές αρχές, η Πυροσβεστική και εθελοντικές οργανώσεις του νησιού είχαν «οργώσει» την περιοχή για να την βρουν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο παρελθόν είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές και είχε βρεθεί μετά από ημέρες εντός του νησιού. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ