ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Απόδραση κρατούμενου από νοσοκομείο – Μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ

Αγρίνιο: Απόδραση κρατούμενου από νοσοκομείο – Μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ
Ο 37χρονος Ρομά επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Αγρινίου απ΄ όπου διέφυγε Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός κρατούμενου μετά την επεισοδιακή απόδρασή του από το νοσοκομείο του Αγρινίου το βράδυ της Τετάρτης (16/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ένας άνδρας 37 ετών, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές και ήταν φυγόποινος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αγρίνιο. Είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Όμως ο 37χρονος Ρομά επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο απ΄ όπου όμως διέφυγε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, ωστόσο φέρεται στην απόδραση να συνέδραμαν και άλλα άτομα ενώ υπήρξε ένταση με το υγειονομικό προσωπικό και τους αστυνομικούς.

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί-και διμοιρία- που πραγματοποιούν ελέγχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εντοπισμό του άνδρα και των συνεργών του.

Παρόντος και του αστυνομικού διευθυντή ευρείες είναι οι αναζητήσεις και στην ευρύτερη περιοχή με το περιστατικό να προκαλεί «πονοκέφαλο» στην τοπική αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ