ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Καταδικάστηκε ο πατέρας που απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κόρη του

Βόλος: Καταδικάστηκε ο πατέρας που απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κόρη του
Σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πατέρας από το Βόλο που απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του INTIME / Αρχείου

Σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή και υπό τον όρο ότι θα φύγει από το σπίτι που έμενε μέχρι πρότινος με την οικογένειά του στον Αλμυρό Βόλου καταδίκασε το δικαστήριο τον 50χρονο που απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση εναντίον του είχαν καταθέσει εκτός από την ανήλικη κόρη και η σύζυγος και η πεθερά του 50χρονου η οποία στην προσπάθειά της να προστατεύσει την εγγονή, δέχτηκε απειλές από τον γαμπρό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο δικαστήριο ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες για το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου (12/11) ότι δηλαδή απείλησε το παιδί του. Όπως δήλωσε σε έγγραφη κατάθεσή του είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό του όπως και η μητέρα της και η γιαγιά της. Ο ίδιος ανέφερε ότι η πεθερά του τον καταπιέζει. Δήλωσε στους δικαστές ότι θα φύγει και θα πάει στο σπίτι του στο χωριό γιατί δεν θέλει να μένει σε κοινή στέγη.

Άλλωστε αυτό αποτελούσε προϋπόθεση διαφορετικά θα οδηγούνταν στην φυλακή. Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητό του η αστυνομία βρήκε καραμπίνα και μαχαίρια που κατείχε όμως νόμιμα.

Το χρονικό

«Θα σε σκοτώσω, θα σε γονατίσω, δεν θα ζήσεις», φέρεται να είπε ο πατέρας στην ανήλικη κόρη του έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Εν τω μεταξύ, η πεθερά του για να αποφευχθεί η ένταση μεταξύ του πατέρα και της κόρης μπήκε στη μέση και στην προσπάθειά της να βοηθήσει την εγγονή της, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Όμως, το τελευταίο επεισόδιο ανάγκασε την μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και έτσι οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση. Έτσι ο 50χρονος συνελήφθη ωστόσο αρνήθηκε το περιστατικό. Υπεραμύνθηκε λέγοντας ότι είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, που ήταν κλεισμένος στο σπίτι λόγω κορωνοϊού.

Ο ίδιος, μετά τη σύλληψη ζήτησε προθεσμία την οποία και έλαβε μέχρι την Τετάρτη (16/11) όπου απολογήθηκε. Ταυτόχρονα, είχε διαταχθεί η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ