ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό βίντεο: 80χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ στη Βουλιαγμένη

Σοκαριστικό βίντεο: 80χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ στη Βουλιαγμένη
Ο οδηγός του αυτοκινήτου γλίτωσε από θαύμα EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Συγκλονιστικό βίντεο από την μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η σύγκρουση έγινε όταν ένας 80χρονος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ ενός 40χρονου, το οποίο και ντελαπάρισε από τη σύγκρουση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου γλίτωσε από θαύμα και περιέγραψε στην κάμερα του MEGA όλα όσα έζησε το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου.

«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οδηγός κινούμενος αντίθετος προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα», είπε ο 40χρονος οδηγός που έζησε από θαύμα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 23.00 το βράδυ.

«Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα.

«Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι επειδή είχε κολώνες και δέντρα στη νησίδα, δεν πέρασα στην άλλη μεριά. Φαντάζεστε τι θα πάθαιναν οι οδηγοί της άλλης πλευράς βλέποντας ένα αμάξι στον αέρα να κατευθύνεται πάνω τους;», είπε ο 40χρονος.

«Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ