Βούλα: 80χρονος μπήκε σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - Συγκρούστηκε με ΙΧ
Ανανεώθηκε:
Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν ο 80χρονος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διανύοντας έτσι απόσταση 1,5 χιλιομέτρου.
Ο 80χρονος οδηγός με συνοδηγό μια ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με το MEGA, μπήκε από την οδό Καλύμνου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα ανόδου, νομίζοντας ότι είναι σε κάποιον δρόμο στο δεξί ρεύμα.
Διένυσαν 1,5 χιλιόμετρο στην οδό πρίγκιπος Παύλου, περίπου στο ρεύμα ανόδου, κατεβαίνει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 40χρονος και έγινε μετωπική σύγκρουση, καθώς και τα δύο οχήματα έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.
Οι ηλικιωμένοι ηλικίας 80 ετών ο κάθε ένας, αλλά και ο 40χρονος οδηγός δεν τραυματίστηκαν, με τον τελευταίο να απεγκλωβίζεται μόνος του από το αμάξι σπάζοντας το τζάμι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καραμπόλα επτά αυτοκινήτων στον Κηφισό - Ένας τραυματίας
Βενεζουέλα: Η μεταβατική πρόεδρος κατηγορεί την ηγέτη της αντιπολίτευσης για επικοινωνιακό σόου
22:55
Ελεύθεροι με όρους εννέα από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών στο Καρπενήσι
22:43
Pizza Fan: Ελεύθεροι οι πέντε απο τους δέκα κατηγορούμενους
22:38
Meteο: Ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα χθες και σήμερα - Που έπεσαν πάνω απο 100 χιλιοστά νερού
22:24