ΕΛΛΑΔΑ

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι είπε ο μάρτυρας του 19χρονου που έκανε τις καταγγελίες

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι είπε ο μάρτυρας του 19χρονου που έκανε τις καταγγελίες
Ο μάρτυρας δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του έλεγε ο φίλος του, ο οποίος του ζήτησε να μην ανοίξει το στόμα του να πει όσα του εκμυστηρεύεται Intime/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο μάρτυρας του 19χρονου που προχώρησε στην καταγγελία κατά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας αναφέρεται σε συζήτηση που είχε με τον 19χρονο φίλο του, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε για τον πάτερ Αντώνιο ότι «του αρέσουν τα αγοράκια. Πριν έναν χρόνο που πήγα στον Βόλο, ξεκίνησε να μου βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι, με έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, να του βάζω τα παπούτσια, καμιά φορά του έβγαζα και τα ρούχα κλπ» είπε ο μάρτυρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια ο μάρτυρας τονίζει ότι ο 19χρονος του είχε πει ότι «πάντα κάθε βράδυ ο πατήρ Αντώνιος με κρατάει στο δωμάτιό του και αν δεν κοιμηθεί δεν μπορώ να φύγω. Μου βγάζει το παντελόνι και με χαϊδεύει, στο πίσω μέρος του σώματός μου. Με βάζει να του κάνω μασάζ και άλλα τέτοια».

Ο μάρτυρας δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του έλεγε ο φίλος του, ο οποίος του ζήτησε να μην ανοίξει το στόμα του να πει όσα του εκμυστηρεύεται.

Ωστόσο, περίπου έναν μήνα μετά, υποστηρίζει ότι έγινε και ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας ενός σκηνικού με τον πατέρα Αντώνιο και ένα παιδί που βρισκόταν στο δωμάτιό του, όταν μπήκε για να του πάει φαγητό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ