Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός
Μία 19χρονη κοπέλα συνέλαβε η αστυνομία η οποία επέβαινε στο μαύρο Skoda το οποίοι παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να της περάσουν χειροπέδες.
Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, στην Εγνατία Οδό.
Βάσει περιγραφών η 21χρονη περίπου στις 1:20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής, όταν την παρέσυρε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3.700.000 ευρώ
22:05
CNNi: Πακιστάν και Αίγυπτος διατηρούν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
21:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54
Πτώση ατόμου σε δύσβατο σημείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης - Επιχείρηση ανάσυρσης
21:46