ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη
Κάμερες ασφαλείας «ξεσκέπασαν» τις κινήσεις του οδηγού του αυτοκινήτου Intime

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον ο εντοπισμός του οδηγού που παρέσυρε, τραυματίζοντας σοβαρά, τα ξημερώματα Τετάρτης μια κοπέλα 21 ετών στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει ήδη ταυτοποιηθεί. Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την παράσυρση στο ύψος της Καμάρας, ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε, ενώ στην προσπάθειά του να μην εντοπιστεί από τις Αρχές, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο παρακάτω, πήρε τις πινακίδες και χάθηκε από την περιοχή.

Την ίδια στιγμή κάμερες ασφαλείας «ξεσκέπασαν» τις κινήσεις και αποκάλυψαν ορισμένα στοιχεία από αυτά που προσπάθησε να κρύψει.

Ο χρόνος του αυτοφώρου δεν έχει παρέλθει.

Το αυτοκίνητο του τροχαίου

Το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχει μπει και η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης, ερευνώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί το παμπρίζ του οχήματος είναι ραγισμένο, ενώ υπάρχει βαθούλωμα στο καπό του αυτοκίνητου, γεγονός που αποδεικνύει και την σφοδρότητα με την οποία χτύπησε την κοπέλα.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Εντωμεταξύ, σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του τροχαίου.

Βάσει περιγραφών η 21χρονη περίπου στις 1:20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής, όταν την παρέσυρε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

«Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν, να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Η 21χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ