ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Ζω σε μια κόλαση» είπε 9χρονος στην οικογένειά του

Κιβωτός του Κόσμου: «Ζω σε μια κόλαση» είπε 9χρονος στην οικογένειά του
«Έχω φάει ξύλο» είπε ο 9χρονος στην οικογένειά του σύμφωνα με τον πατέρα του και τη θεία του INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες από παιδιά που ζουν στην Κιβωτό του Κόσμου. Ένα 9χρονο παιδί ζητούσε να απομακρυνθεί από τις δομές της λόγω ξυλοδαρμού από παιδαγωγό, σύμφωνα με την οικογένειά του. 

Σύμφωνα με τον πατέρα του 9χρονου και τη θεία του, το παιδί σήμερα ζει στη δομή της Καλαμάτας, ενώ προηγουμένως ζούσε στη δομή της Άνοιξης. Τους είχε πει ότι «ζει σε μια κόλαση».

«Το παιδί μου είπε "μπαμπά με έχουν χτυπήσει, φοβάμαι να κάτσω εδω"» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 9χρονου παιδιού για μια συζήτηση που έγινε ενώπιον κοινωνικών λειτουργών.

«Μου είπε "με έχει χτυπήσει παιδαγωγός με μια άλλη''» συνέχισε λέγοντας ο πατέρας του παιδιού. Κατήγγειλε παράλληλα ότι «με έβγαλαν με κλωτσιές έξω, δώσαμε κατάθεση στην αστυνομία και εδώ και 9 μήνες δεν έχουμε πάρει ούτε μια απάντηση».

Και η θεία του παιδιού από την πλευρά της πρόσθεσε ότι όταν το επισκέφτηκε το παιδί της ζήτησε να απομακρυνθεί από τη δομή λέγοντας της «θεία πάρε με από εδώ».

«Τον Ιανουάριο του 2022 το παιδί ξέσπασε στην αγκαλιά μου. Μου είπε "θεία δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ πάρε με έχω φάει ξύλο, μας βάζουν να καθαρίζουμε τουαλέτες» συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ