ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για την καταγγελία αθλήτριας εναντίον προπονητή

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για την καταγγελία αθλήτριας εναντίον προπονητή
Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια 16χρονης αθλήτριας της κωπηλασίας, με την οποία καταγγέλλεται ο προπονητής της για κατάχρηση σε ασέλγεια Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια μιας 16χρονης αθλήτριας της κωπηλασίας, με την οποία καταγγέλλεται ο προπονητής της για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Εικότερα, η μήνυση υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σ' αυτή περιγράφονται γενετήσιες πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν το διάστημα από τον περυσινό Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Η ανήλικη αθλήτρια φαίνεται πως εκμυστηρεύτηκε τα προηγούμενα 24ωρα στους γονείς της όσα είχαν συμβεί και υπό αυτές τις συνθήκες ακολούθησε η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, σύμφωνα με τη μήνυση, τελέστηκαν στο σπίτι του προπονητή και σε όχημα του κωπηλατικού συλλόγου, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μετάβαση των αθλητών σε προπονήσεις.

«Ένιωσα αμηχανία, τρόμαξα και δεν εκδήλωσα καμία αντίδραση», φέρεται να κατέθεσε η 16χρονη αθλήτρια για τον 38χρονο προπονητή.

Ο προπονητής φέρεται να ασκούσε ψυχολογική πίεση και να εκτόξευε απειλές προς το νεαρό κορίτσι, προκειμένου να μην προβεί σε καταγγελία και αποκαλυφθούν οι πράξεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ