Χάος και σήμερα στους δρόμους: Αυξημένη κίνηση στην Αττική
Ανανεώθηκε:
Αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Τρίτης στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της Αττικής.
Αναλυτικά, ο Κηφισός αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα στην άνοδο, από το ύψος του κέντρου μέχρι τη Νέα Ιωνία.
Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην κάθοδο, με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να εμφανίζονται από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Περιστέρι.
«Ουρές» χιλιομέτρων συναντώνται επίσης στην Αθηνών-Κορίνθου, στην Πέτρου Ράλλη, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο κέντρο αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι οδηγοί θα πρέπει να περιμένουν επιπλέον για ώρα μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους στην Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων και την Κατεχάκη.
Ο χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας:

«Ουρές» χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στην Υμηττού, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.
Κίνηση επικρατεί και στην Αττική οδό, στην Περιφερειακή Υμηττού, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και προς Ελευσίνα 15΄-20΄ (από κόμβο Πλακεντίας έως Κηφισίας).
SPONSORED
Τραυματισμός εν πλω δύο Βρετανίδων στη Ζάκυνθο - Δύο συλλήψεις
16:35
«Πυρά» της αντιπολίτευσης για την Κυριακάτικη ανάρτηση του Πρωθυπουργού
16:26
Το ΥΠΕΞ εκφράζει ανησυχία για τα επεισόδια στην Αλβανία- Να προστατευθεί η περιουσία της μειονότητας
16:13
Η Γαλλία ζητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Λίβανο
16:04