Λέκκας στο CNN Greece για το νέο σεισμό στην Εύβοια: Περιπλέκεται η κατάσταση
Μετά το νέο σεισμό των 5 Ρίχτερ στην Εύβοια η κατάσταση περιπλέκεται, τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο CNN Greece μετά τη νέα ισχυρή δόνηση στην περιοχή.
Τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για να βγάλουμε συμπεράσματα και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό.
Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι η περιοχή δεν μπορεί να δώσει πολύ ισχυρές δονήσεις και πως ήδη υπάρχει μια εκτόνωση του φαινομένου.
Ο κ. Λέκκας δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον δήμαρχο της περιοχής και δεν έχουν υπάρξει ζημιές σε σπίτια. Συνέστησε στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί εάν διαπιστώσουν ζημιές και να αποφεύγουν δρόμους όπου υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κτήρια.
Πρόσθεσε ακόμη ότι ο αστικός ιστός της περιοχής, είναι καλά δομημένος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέος σεισμός στην Εύβοια - Ισχυρότερος από τον πρωινό
Σεισμός Εύβοια - Τσελέντης: Έγινε σε περιοχή όπου δεν έχουμε γνωστό ρήγμα
Δήμαρχος Καρύστου CNN Greece: Δεν υπάρχουν ζημιές - Κλειστά τα σχολεία
Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 78χρονης θείας του
16:53
Θεσσαλονίκη: Μέτρα για την ασφάλεια των μεταφορών απαιτεί ο ΟΣΕΘ, μετά από τις φωτιές σε λεωφορεία
16:46
Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 νεκροί από την σφοδρή χιονοθύελλα – Κινητοποιήθηκε ο στρατός
16:42
Ο Πίτερ Μάντελσον «απογοήτευσε τη χώρα του», δήλωσε ο Κιρ Στάρμερ
16:36