ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο βίντεο: Επιτήδειος αρπάζει τσάντα από ΙΧ χωρίς να τον καταλάβει η οδηγός

Απίστευτο βίντεο: Επιτήδειος αρπάζει τσάντα από ΙΧ χωρίς να τον καταλάβει η οδηγός
Της άρπαξαν την τσάντα με χρηματικό ποσό 1.500 ευρώ και τραπεζικές κάρτες Eurokinissi / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μία θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την κάμερα να είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ένας άνδρας ανοίγει την πόρτα αυτοκινήτου και παίρνει την τσάντα χωρίς να γίνει αντιληπτή η πράξη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως.

«Της χτύπησε με το χέρι το αυτοκίνητο για να νομίζει ότι την τράκαραν».

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο από τη στιγμή της κλοπής, η γυναίκα μόλις άκουσε το υποτιθέμενο χτύπημα, ξεκλείωσε την πόρτα του οχήματος με την τσάντα της να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Τότε οι δύο επιτήδειοι αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Η γυναίκα αποβιβάζεται από το όχημα, για να δει τι έχει συμβεί.

«Βγήκε από το αυτοκίνητό της γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου γιατί νόμιζε πως κάποιος την τράκαρε», δήλωσε στο thestival.gr ο Β.Κ., φιλικό πρόσωπο της οδηγού.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος. Αφού η γυναίκα έχει αποβιβαστεί από το όχημα για να δει τι συνέβη, εκείνος περνά απαρατήρητος και με γρήγορες κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα.

Στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

1.500 ευρώ η λεία των δραστών

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με τον Β.Κ., λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ