Λαμία: Τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα και ξεκίνησε επεισόδιο
Ένας γιατρός από την Αθήνα φέρεται να είναι το πρόσωπο που κατηγορείται ότι έβρισε τους αστυνομικούς και χτυπούσε με γροθιές το περιπολικό της Τροχαίας στην περιοχή της Λαμίας.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο γιατρός ταξίδευε μαζί με την οικογένειά του προς τα Τρίκαλα όταν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Τροχαία Λαμίας του έκαναν σήμα για να σταματήσει λόγω υπερβολικής ταχύτητας, στην εθνική οδό στις 2 Δεκεμβρίου.
Στον έλεγχο που ακολούθησε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα παιδιά της οικογένειας ηλικίας 5 και 6 ετών δεν ήταν σε καθισματάκι και τότε φαίνεται να ξεκίνησε το επεισόδιο.
Ο 45χρονος οδηγός, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να εξύβρισε πολύ άσχημα τους αστυνομικούς και να έριξε γροθιά στο φτερό του περιπολικού.
Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης και απείθειας, αλλά και για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Λαμίας, όπου υπέβαλλε και ο ίδιος έγκληση στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν διέπραξε καμία από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
Έπειτα σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή Εισαγγελέα άπαντες έφυγαν για τα σπίτια τους αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η συνέχεια αναμένεται στις δικαστικές αίθουσες.
SPONSORED
Hotel news: τα πιο hot ξενοδοχειακά νέα έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για τη σεζόν
09:30
Τραυματισμός 23χρονου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
09:09
«Ανάσα» 350 ευρώ το μήνα για όσους έχουν υποστεί καστασχέσεις: Όλα τα μέτρα για οφειλέτες από Ιούλιο
09:07
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση αμυντικών συστημάτων κατά drones στο Κουβέιτ
09:01