ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα και ξεκίνησε επεισόδιο

Λαμία: Τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα και ξεκίνησε επεισόδιο
Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του γιατρού EUROKINISSI

Ένας γιατρός από την Αθήνα φέρεται να είναι το πρόσωπο που κατηγορείται ότι έβρισε τους αστυνομικούς και χτυπούσε με γροθιές το περιπολικό της Τροχαίας στην περιοχή της Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο γιατρός ταξίδευε μαζί με την οικογένειά του προς τα Τρίκαλα όταν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Τροχαία Λαμίας του έκαναν σήμα για να σταματήσει λόγω υπερβολικής ταχύτητας, στην εθνική οδό στις 2 Δεκεμβρίου.

Στον έλεγχο που ακολούθησε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα παιδιά της οικογένειας ηλικίας 5 και 6 ετών δεν ήταν σε καθισματάκι και τότε φαίνεται να ξεκίνησε το επεισόδιο.

Ο 45χρονος οδηγός, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να εξύβρισε πολύ άσχημα τους αστυνομικούς και να έριξε γροθιά στο φτερό του περιπολικού.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης και απείθειας, αλλά και για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Λαμίας, όπου υπέβαλλε και ο ίδιος έγκληση στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν διέπραξε καμία από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Έπειτα σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή Εισαγγελέα άπαντες έφυγαν για τα σπίτια τους αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η συνέχεια αναμένεται στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ