Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Αυτοκίνητο «ξήλωσε» δέντρο και πινακίδα
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/12) στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο και μία πινακίδα που βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός ενός μεγάλου και πολυτελούς ΙΧ αυτοκινήτου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχό του και «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο και μία πινακίδα με σήμα του ΚΟΚ που βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τόσο το δέντρο όσο και η πινακίδα «ξηλώθηκαν» και έπεσαν στο οδόστρωμα.
Μέχρι νωρίς το πρωί της Τετάρτης το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο, το πεσμένο δέντρο και η πινακίδα του ΚΟΚ παρέμεναν στο σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ημαθία: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στη λεκάνη η 14χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ
ΕΛΛΑΔΑ
Κατεχάκη: Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες - Ένας σε σοβαρή κατάσταση
ΧΡΗΜΑ
Πώς υποβάλλεται από παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης
00:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σδούκου: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκβιάσει τον Στουρνάρα»
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Η CIA αναζητά κατασκόπους στην Κίνα μέσω βίντεο στο YouTube
23:52
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα myBusinessSupport για διορθώσεις ΑΤΑΚ ή ΚΑΕΚ σε αγροτεμάχια έως 20 στρέμματα
23:48
ΚΟΣΜΟΣ