Πόρτο Ράφτη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παραλία
Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη την Πέμπτη (8/12).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, ο άνδρας, περίπου 66 ετών, που βρέθηκε νεκρός στο Πόρτο Ράφτη μεταφέρθηκε από την παραλία στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:
«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, 66χρονος ημεδαπός, από την πλαζ “ΑΥΛΑΚΙ” στο Πόρτο Ράφτη Αττικής. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών».
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδιάζουν προσωρινή στέγαση Παλαιστινίων στην ελεγχόμενη από το Ισραήλ νότια Γάζα
23:26
Ο Τραμπ στηρίζει την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ενόψει των εκλογών της Κυριακής
23:15
Κακοκαιρία: Στη Στεμνίτσα Αρκαδίας καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
23:05
«Μπλόκο» και από τη Σλοβενία στη χρήση social media από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
23:05