ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Αττική: Εξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές Ρομά σε μεγάλη αστυνομική έρευνα σε σπίτια

Δυτική Αττική: Εξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές Ρομά σε μεγάλη αστυνομική έρευνα σε σπίτια
Οι 6 συλλήψεις έγιναν για τα αδικήματα της απείθειας, κλοπής, και ναρκωτικών EUROKINISSI / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής κατά την έγιναν 6 συλλήψεις και 15 προσαγωγές Ρομά.

Συγκεκριμένα οι Αρχές έδρασαν στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου, καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η επιχείρηση έγινε με την συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 6 συλλήψεις έγιναν για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή, ενώ έγιναν και 8 κατ' οίκον έρευνες.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ