Δυτική Αττική: Εξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές Ρομά σε μεγάλη αστυνομική έρευνα σε σπίτια
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής κατά την έγιναν 6 συλλήψεις και 15 προσαγωγές Ρομά.
Συγκεκριμένα οι Αρχές έδρασαν στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου, καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Η επιχείρηση έγινε με την συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 6 συλλήψεις έγιναν για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή, ενώ έγιναν και 8 κατ' οίκον έρευνες.
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροβολισμός 16χρονου: Ένταση έξω από οικισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη
Πυροβολισμός 16χρονου: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για την πορεία της σφαίρας
Ασπρόπυργος: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε άνδρα και έκλεψαν το αυτοκίνητό του
Γαλλία: Στο δεύτερο γύρο την Κυριακή θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών
08:38
Mr Nobody Against Putin: Ο Ρώσος δάσκαλος που αψήφησε τον Πούτιν και κέρδισε Όσκαρ
08:29
Σταθερά υψηλές οι τιμές του πετρελαίου - Πάνω από τα 100 δολάρια αμερικανικό αργό και brent
08:19
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Χαμηλές ταχύτητες σε παραλιακή και Αττική Οδό
08:15