Θεσσαλονίκη: Ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση
Ανανεώθηκε:
Τρεις ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από έναν 58χρονο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.
Σύμφωνα με τα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών αντίστοιχα, ο υπάλληλος εργάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης.
Οι δε πράξεις που, σύμφωνα με τις ίδιες, συνιστούν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, έγιναν με λόγια και χειρονομίες, το διάστημα από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.
Αφού απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, ακολούθησε έρευνα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, που θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 13χρονη καταγγέλλει ασέλγεια από δήθεν αστυνομικό
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για την καταγγελία αθλήτριας εναντίον προπονητή
ΚΟΣΜΟΣ
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«The Beatles»: Ντέιβιντ Μόρισεϊ, Λιάν Μπεστ και Μπόμπι Σόφιλντ συμμετέχουν στην νέα ταινία
11:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ