ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του «Μιχάλη»

Βιασμός 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του «Μιχάλη»
Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, καθώς η ανακρίτρια φαίνεται πώς έχει στα χέρια της στοιχεία που «δείχνουν» ότι ο «Μιχάλης» είναι ο άνδρας που συνόδευε το παιδί στα αυτοκίνητα ανδρών που κατηγορούνται ότι τη βίαζαν

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του διαβόητου «Μιχάλη», ο οποίος φέρεται να έχει παρελθόν «μαστροπού» και σημαντικό ρόλο στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό,  προχώρησε η ανακρίτρια που χειρίζεται τη δυσώδη υπόθεση, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, καθώς η ανακρίτρια φαίνεται πώς έχει στα χέρια της στοιχεία που «δείχνουν» ότι ο «Μιχάλης» είναι ο άνδρας που συνόδευε το παιδί στα αυτοκίνητα ανδρών που κατηγορούνται ότι τη βίαζαν.

Ακόμη, φέρεται να έκλεινε στην ανήλικη ραντεβού με πελάτες όπως ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης και ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Φέρεται ακόμη να έλεγε στο παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο.

Στοιχεία για τη δράση του «Μιχάλη» άλλωστε είχε καταθέσει στις αρχές η ανήλικη μαθήτρια.

Το συγκεκριμένο ένταλμα είναι το όγδοο κατά σειρά που εκδίδεται για την υπόθεση, ενώ μέχρι σήμερα έχουν οδηγηθεί στις φυλακές συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα της ανήλικης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ