ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία έλαβε ο «Μιχάλης»

Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία έλαβε ο «Μιχάλης»
Ο συνταξιούχος ναυτικός βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.

Ο συνταξιούχος ναυτικός βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση και μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας που του αποδίδονται, «παρά μόνο τη διευκόλυνε για πράξεις ακολασίας μέσω ίντερνετ».

«Όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο 'Μιχάλης' έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη, είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ» δήλωσε ο δικηγόρος τους Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και συμπήρωσε:

«Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία, ο 'Μιχάλης' δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία, που αποδίδονται σε άλλους κατηγορούμενους. Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πως μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ