ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: «Ο Μιχάλης είχε και δεύτερο προφίλ», υποστηρίζει η δικηγόρος της μητέρας

Βιασμός 12χρονης: «Ο Μιχάλης είχε και δεύτερο προφίλ», υποστηρίζει η δικηγόρος της μητέρας
Ένα δεύτερο προφίλ με το όνομα «Μιχάλης» και με φωτογραφία ενός 25χρονου είχε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 57χρονος, σύμφωνα με τις καταθέσεις της 12χρονης κοπέλας Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένα δεύτερο προφίλ με το όνομα «Μιχάλης» και με φωτογραφία ενός 25χρονου είχε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 57χρονος, σύμφωνα με τις καταθέσεις της 12χρονης κοπέλας, όπως ανέφερε η συνήγορος της 37χρονης μητέρας της ανήλικης από τον Κολωνό.

Όπως αποκάλυψε η Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 12χρονη στις καταθέσεις της τον είχε περιγράψει με το όνομα που της παρουσιαζόταν και αποκάλυψε πως «χθες, η μικρή μου είπε ότι ο 57χρονος είχε ένα ψεύτικο προφίλ σαν “Μιχάλης” με φωτογραφία ενός 25χρονου, αλλά ότι υπήρχε και δεύτερο προφίλ του».

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, σχετικά με την κατάσταση του παιδιού είπε ότι μετά από σειρά δηλώσεων και αιχμηρών συνεντεύξεων της, επικοινώνησε μαζί της ο ΓΓ του Υπ. Κοινωνικών Υποθέσεων και δεσμεύθηκε ότι η 12χρονη «θα έχει ψυχολογική υποστήριξη και κατ΄ οίκον διδασκαλία», συμπληρώνοντας πως η υπόσχεση είναι ότι αυτά θα ξεκινήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, το 12χρονο κορίτσι από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεση μέχρι τώρα, «πήγε μια φορά σε παιδοψυχολόγο, με δική μας πρωτοβουλία και μετά από πολλούς κόπους, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από εκεί που βρίσκεται σήμερα το κορίτσι. Η επίσκεψη έγινε για να πάρει το χαρτί για την κατ’ οίκον διδασκαλία».

Η κ. Ταραχοπούλου είπε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει ουσιαστική συνδρομή της Πολιτείας, χαρακτήρισε ως «απαράδεκτες» τις δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες, λέγοντας ότι περιορίζονται στην παροχή «μιας χλωρίνης», αλλά δεν έχουν κάτι τίποτα «για κανένα παιδί, γιατί η οικογένεια δεν έχει μόνο την 12χρονη, έχει κι άλλα παιδιά».

Ο διαβόητος «Μιχάλης» είναι συνταξιούχος ναυτικός

Ο διαβόητος «Μιχάλης» ο άνδρας που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, φέρεται να οδηγούσε το παιδί στα αυτοκίνητα ανδρών που κατηγορούνται ότι τη βίαζαν.

Είναι συνταξιούχος ναυτικός. Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή του με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, στις 14 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, ο 57χρονος διαμένει στον Πειραιά και έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές. Είναι ο άνθρωπος που σύμφωνα με τα όσα έχει πει το 12χρονο κορίτσι, το συνόδευε στα ραντεβού, και φυσικά είχε απόλυτη γνώση του τι γίνονταν σε αυτά τα ραντεβού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ