Τραγωδία στην Κρήτη: 30χρονη πέθανε ενώ έτρωγε
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/12) στην Κρήτη καθώς μία γυναίκα ηλικίας 30 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα που διασκέδαζε με φίλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, όλα έγιναν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα όταν η 30χρονη έτρωγε μαζί με την παρέα της, στο Ρέθυμνο. Ξαφνικά, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις της.
Άμεσα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού.
Εκτιμάται δηλαδή ότι ποσότητα φαγητού στάθηκε στο λαιμό της με συνέπεια να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει ο θάνατος.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Τραγωδία με 45χρονο εργάτη που πέθανε από ανακοπή μέσα σε εργοστάσιο
Θεσσαλονίκη: 61χρονος έπαθε ανακοπή και πέθανε τιμόνι - Προκάλεσε τροχαίο με δυο οχήματα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Πεταμένα λεφτά το rebranding... ίδιος και απαράλλαχτος»
21:20
Αδωνις Γεωργιάδης για Μαζωνάκη: Δεν επιτρέπεται η πλασμαφαίρεση σε απλό ιατρείο - Ξεκίνησε έλεγχος
21:09
«Γειά σου Μαζώ...»: Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
20:59
Τσίπρας: Στόχος μας να ηττηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη -«Πατριωτική ευθύνη» να βάλουν πλάτη οι έχοντες
20:50