Πήλιο: Έκλεισε ο δρόμος στο Ανήλιο από κατολίσθηση βράχων - Επεσαν και τα πρώτα χιόνια
Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) στο οδικό δίκτυο του Πηλίου, κοντά στο Ανήλιο. Άμεσα, συνεργεία την Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας έσπευσαν για να συγκεντρώσουν τον όγκο των βράχων και να δώσουν τον δρόμο ξανά στην κυκλοφορία.
Σύμφωνα με το thenewspaper, βράχοι αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο οδόστρωμα χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κάποιος οδηγός.
Την ίδια ώρα, την εμφάνισή τους έκαναν και τα πρώτα χιόνια στην περιοχή και στην περιοχή προς Κισσό, χωρίς να σημειωθούν προβλήματα.
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη η χιονόπτωση ξεκίνησε και μια ώρα μετά το χιόνι στρώθηκε σε ύψος 4 εκατοστών, όπως και στα Χάνια.
Στην περιοχή, βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα που θα κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό, καθώς και αλατιέρες, ώστε εάν πέσει πολύ η θερμοκρασία να ρίξουν αλάτι για να μην πιάσει πάγος στο οδόστρωμα.
Χαμόγελα και πάλι στο ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες
07:24
Πρόεδρος Κυπριακής Βουλής στο CNN Greece: Ελλάδα και Κύπρος παράγοντες σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο
07:14
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα είναι κακό για το ΝΑΤΟ αν οι σύμμαχοι δεν βοηθήσουν στα Στενά του Ορμούζ
07:05
Καιρός: Αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα - Συννεφιά και τοπικές βροχές σε Ιόνιο και δυτικά ηπειρωτικά
07:00