Άντρας βρέθηκε νεκρός στην Κοζάνη - Η σύζυγός του είχε κλειστεί στο ασανσέρ
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε οικία της Κοζάνης, πέριξ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, στην οδό Εμμανουήλ Μάνου το απόγευμα της Τρίτης (20/12).
Όπως αναφέρει το kozanimedia, σε διώροφη οικοδομή, όπου ζούσε το ζευγάρι, η γυναίκα είχε την ατυχία να κλειστεί στο ασανσέρ από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να έχει μαζί της κινητό τηλέφωνο και δίχως να έχει τη δυνατότητα να ειδοποιήσει κάποιον.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, παρά τις φωνές της, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν εντός του κτηρίου. Την γυναίκα που είχε κλειστεί αντιλήφθηκε μία άλλη γυναίκα και ειδοποίησε Πυροσβεστική και αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο.
Η γυναίκα αφού απεγκλωβίστηκε, με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα στον όροφο και διαπίστωσαν πως ο σύζυγός της είχε χάσει τη ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστα, ακόμη αίτια.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο άτυχος άντρας, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ληστεία στη Rolex: Βρέθηκε η μια μηχανή που χρησιμοποίησαν οι ληστές
Το ριφιφί του αιώνα: 30 χρόνια από τη μεγάλη ληστεία στην Τράπεζα Εργασίας το 1992
SPONSORED
Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ - Ποιοι τα δικαιούνται
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
00:30
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52