Κλειστός ο σταθμός του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια λόγω πτώσης ατόμου στις γραμμές
Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ το βράδυ της Πέμπτης (22/12), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο έχει πέσει στις γραμμές κοντά στον σταθμό στα Πευκάκια.
Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες το άτομο φέρεται να έχει πέσει περίπου 200 μέτρα μακριά από την αποβάθρα του σταθμού στα Πευκάκια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.
Ο σταθμό έχει κλείσει και η συγκοινωνία διεξάγεται από Πειραιά μέχρι Άνω Πατήσια και από τον σταθμό Ειρήνη μέχρι την Κηφισιά.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική ένα άτομο αγνώστων στοιχείων ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό.
Πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 60 ετών που φέρεται να πετάχτηκε μέσα από θάμνους, ενώ το τρένο βρισκόταν εν κινήσει με πορεία από τα Πευκάκια προς τη Νέα Ιωανία. Η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.
Τέλος οι διώξεις για χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ - Η νέα διάταξη για την πτώχευση
04:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας: Αναλυτικός οδηγός
03:00
Ποια ημερομηνία κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων
02:00
Φορολογικές υποχρεώσεις: Ποιες πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τέλη του 2025
01:00