Έξι συλλήψεις 15χρονων στην Αθήνα για βιασμό ανήλικου - Βιντεοσκοπούσαν τα πάντα
Στη σύλληψη έξι 15χρονων για το βιασμό ανηλίκου, προχώρησε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών την περασμένη Τετάρτη (21/12). Δύο ακόμη ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είναι όλοι Έλληνες και είναι συμμαθητές με το θύμα. Βιντεοσκοπούσαν το βιασμό και διακινούσαν το πορνογραφικό υλικό. Στις κατοίκον έρευνες κατασχέθηκαν στα κινητά τους με το υλικό.
Σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» - Δεν έπεισε η απολογία του για τη 12χρονη
Κολωνός - Υπόθεση 12χρονης: Στον ανακριτή ο 57χρονος «Μιχάλης»
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00