ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» - Δεν έπεισε η απολογία του για τη 12χρονη

Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» - Δεν έπεισε η απολογία του για τη 12χρονη
Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο την πλήρη διερεύνηση της και την απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσα πρόσωπα διαπιστωθεί ότι έχουν εμπλοκή σε αυτή

Ένας ακόμα κατηγορούμενος, ο 11ος κατά σειρά, οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 57χρονος που αποκαλείται ως «Μιχάλης», ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης, ενώ αρνήθηκε ότι έχει δει το κορίτσι, αλλά και ότι έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Ωστόσο οι υπερασπιστικοί αυτοί ισχυρισμοί, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας δεν έπεισαν του δικαστικούς λειτουργούς που του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο την πλήρη διερεύνηση της και την απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσα πρόσωπα διαπιστωθεί ότι έχουν εμπλοκή σε αυτή.

Ετσι ξεκίνησε η «γνωριμία» με τη 12χρονη

Ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού στον Κολωνό. Η ανήλικη τον είχε κατονομάσει σε καταθέσεις της στις αστυνομικές Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram.

Η 12χρονη φέρεται αρχικά να έλαβε ένα μήνυμα «γεια σου τι κάνεις» στο messenger όταν εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, o οποίος την παρότρυνε να απαντήσει «καλά».

Έπειτα, ο «Μιχάλης» φέρεται να την κάλεσε να μιλήσουν στο Instagram και από εκεί ξεκίνησε συνομιλία υπό την καθοδήγηση του Μίχου, σύμφωνα πάντα με όσα έχει καταθέσει το παιδί.

Μάλιστα, σε πολλές επικοινωνίες ο Μίχος φέρεται να παρίστανε την 12χρονη και να έλεγε στον «Μιχάλη» πως είναι 16 ετών και αναζητά άνδρες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα.

Στη συνέχεια ο «Μιχάλης» της έκλεινε ραντεβού και κανόνιζε συναντήσεις στα Σεπόλια έναντι 50 ευρώ. Από τις καταθέσεις της ανήλικης φαίνεται πως η επαφή τους διεκόπη όταν η 12χρονη έφυγε για διακοπές στη Λευκάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ