Λεωφόρος Σουνίου: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που παρέσυρε εργαζόμενο
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο 22χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/12) στη Λεωφόρο Σουνίου.
Το αυτοκίνητο έπεσε με φόρα και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που την στιγμή εκείνη προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του σταθμευμένου απορριμματοφόρου.
Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης του 52χρονου.
Ο 52χρονος, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο υπάλληλος που παρασύρθηκε από αμάξι
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στην περιοχή Πέτα Σαρωνικού, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε με φόρα και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που την στιγμή εκείνη προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του σταθμευμένου απορριμματοφόρου.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του, αλλά και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με συνεργάτες του. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Γιατί σήκωσε το γάντι στους «5» ο Πρωθυπουργός - Η διαχείριση της ΚΟ ενόψει Συνεδρίου
07:05
Καιρός: Ανοιξιάτικος με θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου - Μεμονωμένες βροχές στα βόρεια ορεινά
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29 Απριλίου)
06:30
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Τελευταία ημέρα (29/04) για να υποβάλλετε αίτηση
06:00