ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Ποτέ δεν έμενα μόνος με τα παιδιά» - Επιμένει ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: «Ποτέ δεν έμενα μόνος με τα παιδιά» - Επιμένει ο πατέρας Αντώνιος
Θέλει να καταθέσει στην Εισαγγελία τη θέση του για τις κατηγορίες περί ασέλγειας, προκειμένου να «λυτρωθεί» AP/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σταθερός στις θέσεις του, αλλά και σε όσα υποστηρίζει παραμένει ο πάτερ Αντώνιος, σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, όπως μετέφερε ο εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, την Τετάρτη 28/12 μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Τ-Live.

Ο ίδιος μίλησε με αφορμή την κλήση της Εισαγγελίας στον πάτερ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου, στην οποία ωστόσο δεν θα παραστεί εκείνος αλλά οι δικηγόροι του, προκειμένου να πάρουν την δικογραφία και να λάβουν προθεσμία.

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με άτομα που έχουν μιλήσει μαζί του, θέλει να καταθέσει στην Εισαγγελία τη θέση του στις καταγγελίες περί ασέλγειας, προκειμένου, όπως τονίζει, να «λυτρωθεί».

Όπως μεταφέρουν επίσης υποστηρίζει πως οι χρονικές στιγμές που επικαλούνται τα δύο παιδιά για ασέλγεια εις βάρος τους, δεν ταιριάζουν με τις περιόδους επίσκεψής του στις δομές που φιλοξενούνταν αυτά.

Τονίζει επιπρόσθετα πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή ή έμεινε μόνος με τα παιδιά, καθώς πάντα ήταν παρόντες συνεργάτες του και στελέχη της εκάστοτε δομής.

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά μεταφέροντας τη θέση του πατέρα Αντωνίου ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Τονίζει δε πως «υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο, ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ