ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 15χρονου: Ενώπιον του ανακριτή και ο όγδοος κατηγορούμενος

Βιασμός 15χρονου: Ενώπιον του ανακριτή και ο όγδοος κατηγορούμενος
Το εγκαταλελειμμένο σπίτι της φρίκης στο Ίλιον ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 29/12, και ο όγδοος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 15χρονου μαθητή στο Ίλιον.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για το αγόρι που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο ωστόσο προσήλθε αργότερα στις Αρχές με το δικηγόρο του.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, προφυλακίστηκε άλλος ένας 15χρονος για τη φρικιαστική υπόθεση – ο έκτος κατά σειρά.

Ένας ανήλικος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ο 17χρονος, ελληνικής καταγωγής και όχι βουλγαρικής όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες και ο οποίος είναι και αυτός που θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν παρών μόνο στο τελευταίο περιστατικό κακοποίησης του παιδιού, που έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Είπε, επίσης, πως προσπάθησε να το σταματήσει.

Ωστόσο, ο 15χρονος καταγγέλλων φέρεται να έχει κατονομάσει τον εν λόγω έφηβο ως ένα από τα άτομα που συμμετείχαν ενεργά στο βιασμό του.

Παράλληλα, φέρεται να ήταν το πρόσωπο που μοίραζε τα βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

«Το έστειλα με τη σειρά μου σε δύο άτομα συμμαθητές μου. Κατά το χρόνο που απέστειλα το σχετικό αρχείο δεν είχα την παραμικρή σκέψη ότι αυτό που κάνω συνιστά μορφή διακίνησης πορνογραφίας» τόνισε ο ανήλικος στο απολογητικό του υπόμνημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ