Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας: Αισθητός και στη Μεσσηνία
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 23:15 της Πέμπτης (29/12), σε περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 38 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 43 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοανατολικά της Κορώνης Μεσσηνίας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός στην Εύβοια: Συγκαλείται εκ νέου η Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός στην Εύβοια: Νέο βίντεο από τη στιγμή της δόνησης σε σπίτια και καταστήματα
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός στην Εύβοια - Παπαδόπουλος: Οι τρεις λόγοι για τη σύγκληση της Επιτροπής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Παπαστράτος: Η φορολόγηση των καπνικών προϊόντων και το πετυχημένο «ελληνικό μοντέλο»
13:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιστορική ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Βουλή - Η πρώτη μετά το 1999 (vid)
13:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εντολή Πλεύρη για ανάκληση αδειών διαμονής στους αλλοδαπούς που κατηγορούνται για τις επιθέσεις σε Σύμη και Κηφισιά
13:16
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με τη μέθοδο ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη - Άγνωστοι άνοιξαν τρύπα στο λεβητοστάσιο (pics)
13:13
ΔΙΕΘΝΗ