ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Άνδρας περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύζυγο του - Aπειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Λάρισα: Άνδρας περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύζυγο του - Aπειλούσε να αυτοπυρποληθεί
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Από θαύμα σώθηκε μία γυναίκα την οποία περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό ο πρώην σύζυγός της στην πιλωτή της πολυκατοικίας την ώρα που αποβιβάζονταν από το αυτοκίνητό της. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον απομάκρυνε από κοντά της ο γιος τους, χωρίς ο δράστης να προλάβει να χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης (30/12), όταν η πρώην σύζυγος του δράστη, στάθμευσε το αυτοκίνητό της στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Ο δράστης, ενεργώντας αιφνιδιαστικά, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την ίδια και το εσωτερικό του αυτοκινήτου της και επιχείρησε να την κάψει.

Όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα που κρατούσε καθώς παρενέβη ο γιος τους, ο οποίος τον απομάκρυνε από κοντά της.

Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη στην πλατεία της Λάρισας όπου αφού περιέλουσε τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό, απειλούσε ενώπιον των περαστικών να αυτοπυρποληθεί.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αναπτήρες, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δοχεία με βενζίνη και μία βαριοπούλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ