ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στους ανήλικους κατηγορούμενους για την αιματηρή συμπλοκή

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στους ανήλικους κατηγορούμενους για την αιματηρή συμπλοκή
Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για την συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI Φωτογραφία αρχείου

Ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η Εισαγγελέας Ανηλίκων στους νεαρούς συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στο Χαλάνδρι το βράδυ της Πέμπτης, ο οποίοι οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα στα δικαστήρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για την συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη τους και με εντολή της Εισαγγελέως μέχρι να δικαστούν θα βρίσκονται υπό επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων . Στην ομάδα των 11 συλληφθέντων, που οδηγήθηκε στα δικαστήρια είναι και δύο ενήλικες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο, αντιμέτωποι με τις ίδιες κατηγορίες που αποδόθηκαν και στους ανήλικους.

Το επεισόδιο, μεταξύ δύο ομάδων νεαρών, τα αίτια του οποίου ερευνώνται, έγινε γύρω στις 8 το βράδυ στην οδό Σάκη Καράγιωργα στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αγόρια.

Ο λόγος πίσω από το αιματηρό «ραντεβού» -Τι είπαν στους αστυνομικούς

Για τα «μάτια» μιας κοπέλας που είχαν δει από το καλοκαίρι και την διεκδικούσαν δύο παρέες ανηλίκων έφτασαν στο σημείο χθες (Πέμπτη 29/12) το βράδυ να βγάλουν… μαχαίρια στο Χαλάνδρι και να λύσουν τελικά τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου και με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι σε μια παραλία στην περιοχή της Λούτσας, όπου οι ανήλικοι είχαν εντοπίσει μια νεαρή κοπέλα που έκανε μπάνιο και άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, ποιος θα την διεκδικήσει.

Μέσω των social media συνέχισαν οι καυγάδες και οι αντεγκλήσεις για όλους τους επόμενους μήνες και χθες έδωσαν «ραντεβού» στο Χαλάνδρι για να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους.

Αποτέλεσμα ήταν δύο ανήλικοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από μαχαίρι και οκτώ άτομα να συλληφθούν.

Όταν οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, αποκάλυψαν στους αστυνομικούς το λόγο του «αιματηρού ραντεβού» αλλά και όσα είχαν προηγηθεί από το καλοκαίρι και μετά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ