Λάρισα: Προσπάθησε να κάψει την πρώην σύζυγό του και μετά να αυτοπυρποληθεί
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε την Πέμπτη 29/12 μία γυναίκα στη Λάρισα , όταν ο πρώην άντρας της προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης της παραλίγο γυναικοκτονίας , προσπάθησε να βάλει φωτιά στην πρώην σύζυγό του, περιλούζοντάς την με το εύλεκτο υγρό μέσα στο αυτοκίνητό της, στην πιλοτή της πολυκατοικίας που μένει.
Η γυναίκα σώθηκε από τον γιό της , ο οποίος έφτασε την κατάλληλη στιγμή στο σημείο, και έπειτα ο άνδρας, σύμφωνα με το onlarissa.gr, περιέλουσε τον εαυτό του με το εύφλεκτο υγρό, και απείλησε να αυτοπυρποληθεί στο κεντρικό σημείο της πόλης.
Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και αφού τον ακινητοποίησαν προχώρησαν στη σύλληψή του.
Στην κατοχή του δράστη, οι Αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν τρεις αναπτήρες, τρία δοχεία με βενζίνη και μία βαριοπούλα, ενώ ο ίδιος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας .
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στο Βουκουρέστι: Στη Λάρισα η σορός του 53χρονου - Την Παρασκευή η κηδεία του
Τραγωδία στη Ρουμανία: Ξεσπά η αδελφή του 53χρονου Λαρισαίου - «Η νύφη μου ζει από θαύμα»
SPONSORED
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά το Συνέδριο Transcatheter Heart Valves Greece
10:45
Στα 100 κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου το ΕΚΠΑ - Ρεκόρ πενταετίας
10:42
Παπαδημητρίου - ΣΦΕΕ: Η Ελλάδα κλείνει την πόρτα στην καινοτομία και στις επενδύσεις
10:39
Λάρισα: Πατέρας καταγγέλλει μπούλινγκ στο 16χρονο ΑμεΑ παιδί του - Στον εισαγγελέα η υπόθεση
10:36