Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δύο «πιστολέρο»
Σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη των δύο «πιστολέρο» στα Γλυκά Νερά, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο 31/12.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 32 ετών, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, χθες, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και όπως προέκυψε την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων είχαν πυροβολήσει στον αέρα, από το όχημα που επέβαιναν, επί της λεωφόρου Λαυρίου, στην περιοχή των Γλυκών Νερών.
Το όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποκλειστικό CNN Greece: Βίντεο με το ΙΧ των ενόπλων στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά-Πυροβολισμοί σε βενζινάδικο: Μήνυμα εκφοβισμού «βλέπουν» οι αρχές
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49
ΗΠΑ: Τρεις πρώην επικεφαλής της Fed καταγγέλλουν την προκαταρκτική έρευνα κατά Πάουελ
18:40
Θετικό το κλίμα στη συνάντηση Τραμπ - Σέινμπαουμ: «Είχαμε μία καλή συζήτηση»
18:31